ÅRETS RIDEKLUBB 2019

Visste du at vi ble kåret til ÅRETS RIDEKLUBB 2019?

Norges Rytterforbund kåret på årets rytterting Norges beste rideklubb. I sterk konkurranse med Stav Kjøre- og Rideklubb og Søndre Nordstrand Rideklubb gikk vi av med seieren!

Kriteriene for kåringen var klubbånd, samhold, aktiviteter og mangfold. Det ble laget en avstemming på Facebook, der resultatet av denne skulle telle 25%. De resterende 75% var det deltakerne på årets rytterting som avgjorde, og da seieren var et faktum var det en overveldet og glad leder for klubben vår, Camilla Kallevik, som kunne gå opp og ta imot det gjeve diplomet.

Vi vil takke alle som har stemt på oss, alle frivillige som står på i hverdagen og alle deltakere og medlemmer av klubben! Det er dere som er klubben, og det er deres fortjeneste at vi får til alt vi setter oss fore!

Fra Norges Rytterforbund sine sider:

Årskonferansen & Ryttertinget 2019: Så er det avgjort – folket og Årskonferansen har talt. Når alle stemmer er telt opp så er det Indre Haugaland Ryttersportsklubb som gikk helt til topps og ble «Årets rideklubb»!! På vegne av klubben kunne Camilla Kallevik ta imot utmerkelsen fra NRYFs president Tore Sannum og generalsekretær Ellen Damhaug Scheel nå i kveld. Vi gratulerer en fantastisk klubb, det er velfortjent – dere viser ordentlig vei, på alle måter! Takk for den jobben dere gjør for å spre Norges beste sport, og vi gleder oss vanvittig til det fantastiske anlegget dere nå er i ferd med å bygge er klart til å tas i bruk! Dere imponerer stort – og dere inspirerer! 🤩😍🤩OG – imponerer og inspirerer, det gjør de to andre finalistene, Stav Kjøre- og Rideklubb og Søndre Nordstrand Rideklubb – og alle de andre herlige klubbene som utgjør hestesports-Norge!